Sign-Up | Sitemap | Press Releases | Order Help
   
 
 German   Espanol  French   Dutch  Portuguese  English
Market Income
   
Market Income Affiliate NetworkHealthe & Besuty Affiliate Network
Exclusive Offer
General Health Men’s Health Women’s Health Anti Aging
General Health Men’s Health Women’s Health Anti Aging
   

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe krijg ik mijn betalingen?
Onze betalingen worden snel en worden gedaan door papieren cheques, online of een andere functie, die handig is voor jou. U ontvangt uw commissie als en wanneer u uw doelen te voldoen.

Hoe worden mijn VERKOOP bijgehouden?
Wij bieden u met een ID met de hulp die wij zouden uw voortgang en het aantal verkopen door je monitor.

Hoe kan ik een affiliate?
Wij zouden u graag met ons hebben. Om geassocieerd te worden met ons ga dan door de bepalingen en voorwaarden van ons bedrijf en we zouden kijken uit naar eventuele vragen te beantwoorden.

zal ik moeten betalen om een ??affiliate worden?
Uw hulp wordt gewaardeerd. Wordt een affiliate is volledig gratis en er geen vergoeding wordt gevraagd van u, in plaats van alle nodige tools die elke begeleiding wordt verzorgd door ons.

HOE WERKT HET WERK INKOMEN MARKT?
Markt inkomen is de nummer een affiliate programma in de wereld. Het biedt een breed scala van gezondheid gerelateerde producten voor dagelijks gebruik tegen een nominale prijs te verzekeren het is van topkwaliteit. Voor affiliates is het een makkelijke en snelle manier om geld te verdienen.

Hoe kan ik contact opnemen?
Bezoek onze contact pagina , waar u alle benodigde informatie te krijgen.

IS HET MOGELIJK OM CANCLE een eerdere bestelling?
Als het geld transactie is gemaakt die wordt gedaan door middel van uw creditcard, zou je je bank bellen en de reden voor uw annulering sate.

Verstuurt u naar alle landen?
We hebben niet een vaste lijst van de landen waar we het schip, maar is afhankelijk van de bestelling. Als er behoefte is om extra te betalen voor de scheepvaart hebben we ervoor zorgen dat de klant goed wordt ge´nformeerd over het van tevoren.

Hoe kunnen klanten een korting krijgen?
Wij hechten waarde aan onze klanten en als je eenmaal in verband gebracht met ons zorgen wij ervoor om u tevreden met onze nieuwe aanbiedingen en kortingen die wij blijven informeren u over.

Hoe kan ik de voortgang van mijn bestelling?
Zodra u uw bestelling hebt geplaatst wij u voorzien van een code, met de hulp van die je kunt een track te houden over de voortgang van uw bestelling. Je hoeft alleen maar mail ons uw eis en we zouden u te voorzien van de gegevens ook kunt u bellen op onze contact nummer en informeren over hetzelfde.

IS ER EEN geld terug garantie?
Onze producten zijn top van de lijn. Als u niet tevreden bent met de resultaten, of indien er sprake is van negatieve reactie van onze producten op uw gezondheid wij garanderen u terug te betalen het gehele bedrag, vermeerderd met het eventuele ongemak dat u lijdt.

Wat de beloningsstructuur IS?
Nieuwe leden krijgen tot 50% provisie voor de eerste 4 maanden en 40% er na. Ook geven we prikkels en verschillende aanbiedingen van tijd tot tijd, op voorwaarde dat krijgen we uitstekende resultaten.

Aanvullende vragen?
Kunt u mailen naar sales@marketincome.com

 
 
TweeterRss FeedfacebookLinked In
 
Contact Our Support Team


Home | Offers | Affiliates | FAQ | Company Info | Affiliate Links | Testimonials |Affiliate Resources| Contact Us

Copyright © 2014 Marketincome.com. All Rights Reserved

 
Marketincome.com is een unieke affiliate gezondheid, het aanbieden van de meest transparante affiliate programma in de wereld, gegarandeerd.
Samen met haar eigen prijswinnend kruidenproducten, Markt Income.com biedt een breed scala van gezondheid gerelateerde producten voor affiliates.
Deze omvatten de algemene gezondheid en anti-aging producten, zoals de HGH, gewichtsverlies, behandeling van acne systemen, haaruitval en stoppen met roken systemen.